Privatrengøring

En aftale der passer til dit hus

Alle familier er forskellige, og derfor har i også jeres eget behov når det komme til rengøring. Hos Adam & Partner hjælper vi med at skræddersy en rengøring, som følger jeres ønsker og behov. Kontakt os for et tilbud på netop jeres hus. 

Få ro på i hverdagen

Rengøring er for mange en opgave der er svær at nå i det daglige. Lad Adam & Partner sørge for rengøringen, og få mere ro i hverdagen til fritid, familie osv. Vi laver en rengøringsplan som passer til det behov jeres husholdning har. Dette gælder både ift. hvor ofte vi skal komme samt hvilke opgaver vi skal varetage. 

Kontakt os for et tilbud på rengøring

Få mere tid!

Adam & Partner tilbyder rengøring til private. Med en fast aftale om rengøring hver uge eller hver anden uge, sparer du tid og kræfter på at holde huset rent og rydeligt.

Fokus på høj service og kvalitet

Rengøring til tiden

Miljøvenlige rengøringsmidler

Rengøring efter dine behov

Vi har alle forskellige behov og ønsker når det kommer til rengøring. Derfor giver vi altid et tilbud, baseret på de ønsker og behov der er. Når vi gør rent i dit hjem, har vi respekt for at det er dit private rum. Vi behandler dine ejendele med respekt – helt som var det vores egne. 

Ved vores første samtale taler vi om de ønsker og behov der har til rengøringen. Hvor tit du har brug for privatrengøring og hvilke opgaver vi skal udføre. Herefter udarbejder vi et tilbud.

Miljøvenlig rengøring i høj kvalitet

Hos Adam & Partner vægter vi service og kvalitet højt. Du skal være tilfreds med resultatet hver gang – uden undtagelse. 

Vi har fokus på, at vores rengøring er miljøvenlig. Derfor benytter vi miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent. 

Park Allé 289N
2605 Brøndby

Telefonens åbningstider

  • Mandag - fredag: 12.00 til 17.30